Etter omfattende forberedelser og vanvittig mange dugnadstimer, kunne vi endelig arrangere Lygnafelten i går, søndag 8 september.  Løypa var med vilje satt litt vanskelig, og det knyttet seg stor spenning til hvordan den ble tatt imot.  Men etterhvert som lagene gikk, kom også tilbakemeldingene – som i sin tur var utelukkende positive.  Arrangørskuldrene ble gradvis lavere og stemningen var god, til tross for en litt sur septembertåke.

Jeg vil rette en stor takk til alle funksjonærer og standplassledere, her var lærekurven bratt for enkelte, men med kombinasjonen erfarne og uerfarne på standplass gjorde at ting gikk på skinner.  Vi takker alle skytterne som valgte å forsøke et nytt, uetablert feltstevne for førte gang.  Hvis ikke dere hadde dukket opp ville det hele endt i fiasko.  En ekstra stor takk går til Geir, Ole Martin og Frank fra Ringerike Pistolklubb.  Uten deres hjelp hadde det vært svært utfordrende for oss å arrangere et stevne i et så stort format.

Lygnafelten har kommet for å bli!  Kanskje som både vår- og høststevne.  Følg med på terminlista, hjemmesiden og Fb-siden vår for dato.

 

Resultater finner du her:Feltstevne 8.9.2019_329485