Så er tiden kommet for å omsider lansere ny nettside for klubben. Det har tatt lenger tid enn jeg hadde forventet, men på grunn av forskjellige omstendigheter ble det dessverre slik.

Den nye nettsiden vil forhåpentligvis gjøre det enklere for dere å finne informasjon dere leter etter, og den nye nettsiden tilpasser seg også bedre mobiler og håndholdte enheter enn den gamle.

Det noen kanskje vil merke er også at adressen til nettsiden har endret seg. Den nye siden ligger på en nytt domene som heter hadelandss.no, men man kan fortsatt benytte den gamle adressen hadeland-sportsskyttere.no for å besøke nettsiden. Dette ble gjort for å gi nettsiden er litt kortere og mer praktisk adresse.

Hvis det er noen som har tilbakemeldinger eller møter noen problemer med den nye nettsiden kan dere ta kontakt på edb@hadeland-sportsskyttere.no, så skal jeg forsøke å hjelpe så godt jeg kan.

I løpet av de neste dagene vil det foregå mindre endringer og justeringer på nettsiden. Det vil også komme litt info rundt hvilke klubbeffekter vi har tilgjengelig, hvilke rabatter og fordeler vi har hoss våre samarbeidspartnere og litt forskjellig annet.